Perquè es constitueix la Fundació:

Per garantir el futur del futbol base a Calella.
Garantim amb aquesta fórmula jurídica als pares i mares, que porten els seus fills/es, a la FUNDACIÓ, que és un projecte sòlid, i amb una metodologia, que està tutelada per el patronatge de la FUNDACIÓ.Els objectius de la FUNDACIÓ PRIVADA ESCOLA DE FUTBOL CALELLA:

1) Ajudar, fomentar, incentivar i desenvolupar la pràctica del futbol. Vetllar per l’esport de base i col·laborar amb clubs i/o societats esportives vinculades amb la pràctica i promoció de l’esport.

2) Promocionar i difondre l’esport com a mitjà per aconseguir una formació completa per la persona i desenvolupar projectes amb el món de l’esport que millorin els coneixements dels agents implicats de la societat civil i d les institucions.

3) Ajudar, mitjançant la pràctica del futbol, la integració dels nens i nenes, sense discriminació ni per raça, nacionalitat o religió.

4) Tots els nens o nenes poden jugar a futbol.

5) A la FUNDACIÓ, hi ha una part competitiva i un altre de formació en la que ha de poder jugar tothom.

6) Fomentar i incentivar la cultura com a vincle d’unió de la ciutat de Calella mitjançant l’organització, difusió i col·laboració en activitats d’aquest àmbit.Futur:

Anar temporada darrera temporada avançant i consolidant la FUNDACIÓ:

1) Reforçant la nostra metodologia i model, per ajudar a formar primer persones i desprès futbolistes.

2) Assolir i mantenir, el major nombre d’equips en la màxima categoria.